EXCLUSIEVE VERPAKKINGEN OP MAAT

Exclusieve verpakkingen

Bij Marbus kennen we feitelijk maar drie varianten rond ontwerpen, modelleren en produceren van exclusieve verpakkingen, Direct Mail en displays en dat zijn maatwerk, standaard maatwerk en aanvullend maatwerk.

maatwerk is het creëren van een uniek ontwerp, een model dat verrast en een eindproduct dat de verwachtingen overtreft. We adviseren reeds in de conceptfase en voegen creativiteit, kennis en ervaring toe om tot een uniek product te komen.

standaard maatwerk is een product dat een afgeleide is van een reeds door Marbus ontworpen productie en waar de afmetingen of gebruikte materialen en bewerkingen kunnen variëren. Indien deze benadering en het aangepaste product past bij de merkbeleving van uw product, dan is dat een efficiënte oplossing voor uw verpakking, Direct Mail of display.

aanvullend maatwerk wordt gedaan voor klanten die zelf een verpakking of ontwerp hebben, maar die aanpassingen willen door een interieur of een vakverdeling toe te passen, zodat hun verpakking ook voor andere toepassingen gebruikt kan worden. Ook het maken van interieurs en vulstukken voor bestaande verzenddozen behoren tot deze categorie.

 

Hieronder treft u enkele voorbeelden van verpakkingen, displays en Direct Mail ter inspiratie. U kunt Piet Marbus vrijblijvend bellen op 0252 419 039 voor een kennismaking en eerste afstemming van het gewenste ontwerp.

Naast het onderstaande portfolio hebben wij nog een aanvullend overzicht van display’s en verpakkingen.