Stansen tot formaat 125×165 cm

Met (zelfgemaakte) stansmessen hebben wij de mogelijkheid om uiteenlopende materialen op diverse machines te stansen tot aan een maximaal formaat van 125×165 cm. Voor bijvoorbeeld kleine formaten en oplages hebben we een aantal handdegels staan. Voor grotere oplages hebben we vlakautomaten waar we met een uitbreekmal automatisch kunnen plukken. Ook kunnen we op al deze machines pregen met onze zelfgemaakte preegstempels. 

Op de handdegels kunnen we materialen tot een formaat van 125×165 cm stansen of pregen, met onze halfautomaten tot een formaat van 32×46 cm. Ook hebben wij een aantal cilinders staan waar we materialen mee kunnen bewerken tot een formaat van 64×90 cm. Naast dat we op onze 3 vlakautomaten automatisch stansen tot een maximaal formaat van 104×144 cm, kunnen we door middel van een uitbreekmal automatisch plukken. Op de machines welke hierboven zijn beschreven kunnen we ook pregen met onze zelfgemaakte preegstempels. 

Naast het snijden en rillen, kunnen we ook ritsen en frontstansen op onze stansmachines. Ook maken wij de benodigde rilmatrijzen in onze eigen messenmakerij. 

Hieronder ziet u een impressie van het stansen met onze machines. Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen voor het stansen van uw drukwerk, neem gerust contact op via het contactformulier of bel 0252 419 039.