Verpakkingen op maat

U zoekt verpakkingen op maat? Dan bent u bij Marbus aan het goede adres! Wij zijn creatief met karton en maken samen met u de exclusieve verpakking voor uw product. Een verpakking die tevens het verlengstuk is van uw merk.

Onderstaand ziet u een aantal door Marbus ontworpen en geproduceerde verpakkingen. Alles is maatwerk met veel oog voor detail. We durven te stellen dat als wij het niet van karton kunnen maken, het ook echt niet mogelijk is.

 Onderstaand een selectie van verpakkingen op maat:

Bij Marbus kennen we feitelijk maar drie varianten van ontwerpen en produceren van verpakkingen: maatwerk, standaard maatwerk en aanvullend maatwerk.

maatwerk is het creëren van een uniek ontwerp, een model dat verrast en een eindproduct dat de verwachtingen overtreft. We adviseren reeds in de conceptfase en voegen creativiteit, kennis en ervaring toe om tot een uniek product te komen.

standaard maatwerk is een product dat een afgeleide is van een reeds door Marbus ontworpen productie en waar de afmetingen of gebruikte materialen en bewerkingen kunnen variëren. Indien deze benadering en het aangepaste product past bij de merkbeleving van uw product, dan is dat een efficiënte oplossing voor uw verpakking, Direct Mail of display.

aanvullend maatwerk wordt gedaan voor klanten die zelf een verpakking of ontwerp hebben, maar die aanpassingen willen door een interieur of een vakverdeling toe te passen, zodat hun verpakking ook voor andere toepassingen gebruikt kan worden. Ook het maken van interieurs en vulstukken voor bestaande verzenddozen behoren tot deze categorie.

U kunt Piet Marbus vrijblijvend bellen op 0252 419 039 voor een kennismaking en eerste afstemming van het gewenste ontwerp. Ook kunt u via het contactformulier een bericht achterlaten!